складови помещения

Какво трябва да знаеш преди да стартираш своя онлайн магазин?

Изглежда лесно и интересно да си направиш онлайн магазин за дрехи и да продаваш от там. Струва ти се, че не плащаш почти нищо, тъй като не наемаш помещение и персонал за физически магазин. Само че има някои основни неща, които е важно да предвидиш, за да си спестиш някои стресови ситуации. Ето кои са те:

Задели бюджет

 

Добре е да разполагаш със сума, която може да покрие разходите за следващите 6 месеца. На модния пазар често възникват непредвидени промени. Потребителското търсене може да се промени рязко поради измяна на климата или влияние от знаменитостите и масовите медии. Тези фактори определят настроението на хората, а оттам и избора им на дрехи.


Осигури си виртуално помещение

 

Kлиентите обичат да пазаруват от сайтове с лесна навигация с атрактивен дизайн. За създаването на такъв можеш да използваш услугите на онлайн платформа или да наемеш уеб дизайнер. Първата опция е по-изгодна, но втората позволява да създадеш онлайн магазина на мечтите си. Името му също е важно, за да го разпознават и запомнят.  

Осигури си реално помещение

Задължителен компонент към всеки онлайн магазин за дрехи е подходящо складово пространство. Килер предлага помещения в 10 размера от 1 до 20 кв. м. Има опция и за изработване на склад по индивидуални размери. Достъпът до всяка клетка е лесен, с помощта на модерни асансьори, а 5-степенните нивата на защита ще ви дадат спокойствие, че не само продуктите, но и бизнесът ви е в сигурни ръце.

Доставяй и заменяй стоки бързо и лесно


Основна причина хората да не пазаруват онлайн е, защото не могат да премерят артикулите. Затова бързата доставка и удобната и надежна замяна или връщане на стоките е онова, пък, заради което ще ги накарате да пазаруват онлайн. Все пак, всеки би искал да спести време от ходене по магазините, ако получи същите условия за пазаруване и онлайн. Килер дава прекрасна възможност за бързо и лесно разпращане на стоки чрез Автоматичната пощенска станция на СПИДИ, която работи денонощно.

 

Доставяй продуктите си в изряден вид

 

При разпращане на поръчани стоки е важно не само да изглеждат добре, но и да бъдат добре опаковани. За твое улеснение Килер предлага услуга пакетиране, както и самите опаковъчни материали. Можеш да се възползваш от специален опаковачен кът, където да се погрижиш за артикулите си.

 

Зареждай често с нещо ново

 

Важно е магазинът ви да предлага разнообразие и то да е изнесено в раздел на сайта “НОВО”. Това обаче е трудна задача откъм дистрибуция, логистика и транспорт. Първите две са дипломатическа, търговска сделка, но транспортът е нещо, което е ресурс. Килер предлага транспорт под наем, а отскоро и електрически автомобили под наем - Spark, които имат при нас и станция за зареждане.

Рекламирай


Онлайн магазинът не може без онлайн реклама. Създай му профил в социалните мрежи. Можеш да използваш и Google AdWords. Свържи се с инфлуенсър, който да промотира услугите на магазина ти. Можеш да подготвиш и малки изненади за клиентите с рекламни материали като химикалки и календарчета с фирмено име.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм