складови клетки

Какво представляват и как да оптимизираме складовите клетки?

Вие избирате: стандартна или персонализирана складова клетка

 

Общото пространство на Kiler.bg е 3400 кв.м, обособени в 750 складови клетки, разположени на три етажа. Размерите на складовите клетки са умишлено разнообразни - варират от 1 до 20 кв. М. Цената на квадратен метър е 40.80 лв. с ДДС за месец. Най-големите складови клетки са по 20 квадрата с наем 480 лв. с ДДС. Проучването и планирането отнеха 1 година, като през цялото време ни консултираха две от най–големите компании в областта. Дизайнът и конструкцията на складовите клетки са изработка на една от двете най-големи компании в тази сфера, които консултират и създаването на целия проект Kiler.bg.

 

Ефективно усвояване на складовите клетки

Полезно е да имате предвид, че можете да усвоите цялата височина на помещението при складиране на багаж. Това значи, че 5 квадрата площ например никак не са малко. Складовите клетки в "Килер" са с височина от 2.40 м, която - при добро уплътнение - може да събере учудващо количество вещи. Така, ако съумеете да изчислите правилно обема на багажа и планирате умно (например, имате предвид, че тежките предмети е добре да са близо до пода, по–леките и чупливи да са добре опаковани и т.н.), може да си спестите пари от наем на по-голяма складова клетка.

 

Персонализация на складови клетки

В случай че клиентите ни имат нужда от повече пространство, можем за 24 часа да подготвим и индивидуално помещение. Освен това можем да ви осигурим рафтове и стелажи за складовата ви клетка.

 

Сигурност и охрана на складовите клетки

При нанасяне получавате магнитната карта, с която се влиза във владение на помещението. Картата е персонална, на името на наемателя. С нея се отключва входната врата на голямото складово помещение, с нея се изключва и включва алармата в наетата складова клетка. Чрез софтуер се следят алармените системи във всяка складова клетка. Тъй като магнитните карти на клиентите са персонални, системата записва и кой кога е влизал, излизал, кога е включвана алармата. Има камери на входа и в коридорите, но не и в складовите клетки, поради съображения за ненамеса в личното пространство на клиентите.

 

Поддръжка на складовите клетки

В наемната цена е включена поддръжка, като няма допълнителни такси. При напускане, складовата клетка трябва да бъде почистена от наемателя и да бъде предадена във вида, в който е наета. Вентилационно-охладителна система поддържа температура между минимум 5 градуса и максимум 30 градуса. В складовите клетки е забранено да се съхраняват вещества и материали, които са токсични, лесногорими или отделят пара, газ, дим, миризма или шум.

 

Достъп до складовите клетки

Достъпът до общата сграда и съответно до складовите клетки е от 6.00 до 23.00 ч. влизане, като излизането е в 24.00 ч. Има и опция за 24-часов достъп, която се заплаща допълнително - по 25 лв. на месец. Складовата клетка може да се наеме както в офиса ни на място, така и онлайн. Също така всеки клиент има достъп до нашата онлайн система и чрез нея може да плаща автоматично, да вижда всички документи, свързани с наема, и да прекрати договора.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм