селф сторидж

Що е то self storage?

Склад на самообслужване, склад за самостоятелно съхранение, склад в улеснение на частни лица и фирми

 

Self-storage има традиции

От почти половин век в Западна Европа и Америка съществува не просто услуга, а цяла индустрия, наречена селф сторидж, или самостоятелно съхранение. Тя представлява наемането на външни за дома ви складови помещения, които могат да бъдат отдадени както на частни лица, така и на малки или по-големи фирми и бизнеси.

 

Но селф сториджът е и модерен!

Благодарение на това, че селф сторидж компаниите работят с дизайнерски студиа (точно както и Килер!), които се грижат за функционалната и модерна визия на self storage помещенията, тази услуга набира все по-голяма популярност. За много хора е въпрос на статус и престиж да освободят място в дома, като същевременно се възползват от надеждно и модерно съхранение на личните си вещи.

 

Типове селф сторидж

Обикновено, самостоятелното съхранение на вещи е или временно (докато правите домашен ремонт, да речем), или за по-дълго - когато нямате място у дома или във фирмата за куп предмети, а не искате да ги изхвърляте. Складовите клетки са подходящи за отдалечено, самостоятелно съхранение на огромно разнообразие от вещи: от дрехи и хоби аксесоари, през мебели и уреди, до важни архиви и фирмени документи.

 

Допълнителни улеснения

Обикновено self storage компаниите предлагат също и рафтчета, стелажи, кутии, кашони, опаковъчни материали и всичко нужно за самостоятелното съхранение. Повечето подобни услуги в чужбина включват и застраховка на складовата ви клетка, но в България все още тази част от селф сторидж услугата не е налична.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм