складови помещения

Топ съвети за складиране на спортна екипировка

Вие сте спортна личност и живеете в София? В такъв случай най-вероятно вече изпитвате трудности при складирането на спортната си екипировка. Ако използвате оборудването само в определен сезон, а през останалото време то заема повече място, отколкото имате - kiler.bg e точно за вас. Килер е първият български склад-под-наем или иначе казано - това е най-сигурният, лесен и удобен начин да съхранявате вашите вещи до следващото им използване. Представяме ви няколко съвета, които да имате предвид при зазимяването на спортните принадлежности:

Бъдете креативни

Въображението е важно винаги, но когато става въпрос за складиране, то помага особено много. Използвайте кашони, стреч фолио, тиксо, за да опаковате или закачите по-дребните вещи, например топки, спортни обувки и други. За ваше улеснение, магазинът на Килер предлага всички тези помощни атрибути. Освен това в Килер разполагате с избор от над 10 размера помещения. Помещенията са не само с различен размер, но и в различна форма, така че да позволяват оптимално използване на пространството. Нещо повече, предлагаме и възможността за изработка на помещение специално по ваша мярка.

Оползотворете пространството

За целта помислете какво ще складирате - колело, ски, уиндсърф или кайтсърф екипировка или друго. Когато знаете това, следва да измерите първо по-обемистите и големи вещи. Това ще ви даде ориентировъчна представа за минимално необходимото място, на което ще се поберат. За ваше улеснение Килер разполага с 10 различни размера помещения и специална опция за изработване на помещение по ваша мярка.

Сигурността - на първо място

Уверете се, че съхранявате сигурно. Това е от особено значение, когато става въпрос за скъпа спортна екипировка. Затова Килер се грижи да не се притеснявате от нищо! Услугата ни осигурява 5 нива на защита, избирайки я вие гарантирате най-високо ниво на безопасност за вашата собственост. Както охраната на Килер, така и вашият достъп до него, са денонощни. Освен охраната, Килер разполага и с камери за 24-часово наблюдение. Така възможността за навлизане на недоброжелатели или нарушители е сведена до минимум, но дори при подобен опит обектите остават защитени с индивидуална аларма, магнитна карта за достъп и персонален ключ. Така че да можете да бъдете абсолютно убедени, че ще намерите своите принадлежности, точно където и както са били оставени.

Споделете Килер

Всичко е по-хубаво, когато е споделено с приятел! Килер не е изключение от това правило. Имате приятел, с който споделяте общи хобита и интереси, споделете с него и пространство в Килер! Освен пространството, заедно може да си поделите транспорта до Килер, както и пренасянето и подреждането на вещите. Това ще ви спести усилия и разходи, а и ще бъде по-приятно.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм