складови помещения

Предстои ви изнасяне!? Ето няколко съвета, които ще ви улеснят

Нека бъдем честни - изнасянето не е сред най-приятните занимания в живота. И все пак понякога се налага да се местим. И това често е съпроводено с безпорядък, напрежение, изгубени вещи. А не е нужно да бъде така. Вече има Килер и с него всичко е по-лесно! Всеки път, когато имате нужда от място, транспорт, сигурност и денонощен достъп до вашите мебели, документи или лични вещи, услугата на Килер е на ваше разположение. Ето и още няколко съвета, с които да избягвате хаоса от преместването:

 

Направете си списък

Това е отправна точка, независимо дали сте от хората, които обожават списъци или от онези, които ги ненавиждат. Минете през всички стаи и избройте важните вещи. Разделете ги условно на типове, според това как ще ги опаковате, за да ви бъде по-лесно.

Не пропускайте да подготвите нещата, които ще са ви необходими за опаковане, например - кашони в различен размер, тиксо, стреч фолио. Снабдете с тях предварително, а защо не направо от магазина на Килер - в него има всичко необходимо в различни размери.

Опаковайте прецизно 

Започнете с ценните вещи. Продължете с опаковането на чупливите неща като не забравяте да ги увиете първо във вестник, а после в аеропласт (фолио с балончета). Ще ви е необходима и ролка прозрачно фолио за отворените тоалетни принадлежности, бутилки, туби с препарати и др.

Поставяйте етикети 

Отделете време за надписване и групиране на етикетите върху всеки кашон преди местенето. Това ще ви спести безкрайното търсене на правилния след това. Използвайте и colour coding - като обозначите различни цветове на етикета, според вещите които сте прибрали в кашона. Така лесно ще ги отличавате без дори да се налага да отваряте кашоните.

Не правете всичко сами

Това е първото правило на изнасянето, макар тук да сме го поставили на четвърто място. Извикайте приятели на помощ! Не носете сами тежките кашони - с приятели е по-лесно, а и далеч по-забавно. Разбира се, не забравяйте почерпката накрая. Добре свършената работа заслужава да се отпразнува!

Уверете се, че имате достатъчно място 

Където и да отивате, уверете се, че новото място ще побере старите ви вещи. Ако това условие не е изпълнено, то Килер е решението за вас. Kiler.bg е първият български склад под наем, който предлага помещения в десет размера от 1 до 20 кв. м. В случай че никой от тези размери не ви върши работа, предлагаме и изработка според вашите нужди, за да бъдем ви винаги по мярка.

Уверете се, че складирате сигурно

Може би има къде да съхранявате вашите вещи, но дали те са на сигурно място там? В Килер осигуряваме пет нива на защита, сред които денонощна охрана и видеонаблюдение, индивидуална аларма, магнитна карта и персонален ключ. Освен това спазваме всички изисквания по GDPR, в случай че искате да съхранявате документи. Местенето на документи често е трудно, затова за ваше улеснение, Килер осигурява транспорт при поискване. Просто ни се обадете и не е нуждно да се притеснявате за нищо повече!

И накрая достъпът

На колкото и сигурно място да са складирани вещите ви, най-важен остава вашият достъп до тях. Затова услугата на Килер е разположение 24 часа, за да бъдат вещите ви достъпни, независимо по кое време на денонощието ви потрябват.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм