складови помещения

Как да избера удачния РАЗМЕР КИЛЕР?

Как да избера удачния РАЗМЕР КИЛЕР?

Ако за първи път ползвате склад под наем и нямате точна представа колко голямо помещение е удачно за вас, ето няколко лесни стъпки, за да направите оптимален избор:

1. ПРЕДВАРИТЕЛНИ МЕРКИ

Вземете мерки първо на по-големите вещи - те ще са ви основен ориентир - и преценете минималното пространство, в което ще могат да се поберат. Важно е да сте наясно колко и какви са всички неща, които искате да съхранявате. Не забравяйте да имате яснота и за трите измерения: височина, ширина и дълбочина.

2. СЪБЕРЕТЕ НАКУП

Aко е възможно, съберете една до друга основните вещи и измерете страните (по пода) на образуващия се квадрат/правоъгълник. За това може да ви послужи и пода на превозното средство, с което ще ги местите.  

3. ОПТИМИЗИРАЙТЕ

Имайте предвид, че някои мебели и вещи може да се обърнат или изправят по оптимален начин, за да заемат възможно най-малко място. Използвайте пространството и по вертикала, не само като широчина. Добра идея за оползотворяване на височините и подтаванните пространства са рафтчетата.

4. ПРЕМИНАВАНЕ

Добра идея е да предвидите място за пътека, по която да се движите във вашия килер и да имате лесен достъп до различни вещи.

5. КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ

Винаги сме на разположение за консултация около размера на складовото помещение - не се колебайте да ни пишете, да се обадите или да попитате на регистратурата.

Kiler.bg зачита Вашето лично пространство. Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави най-приятното сърфиране. Тук може да се запознаете с нашата Политика за поверителност.

Съгласен съм